Buy a sample of the possibly purest water in the world!

Demo i Tyskland

Prototyperna fortsätter att tjäna sitt syfte, och en av dem skickades i juni till ett företag i Tyskland inom ultrarent vatten.

Efter att ha utvärderat ett 15-tal potentiella tillverkare, både i Sverige och EU, har vi hittat ett litet antal riktigt lämpliga tillverkare. Företaget för denna demo bygger stora system för ultrarent vatten för processindustrin. Företaget är medlem i en stor europeisk företagsgrupp som ägs av en familj med många generationer inom teknik. Syftet med demon var dubbelt. För att se om företaget kunde vara tillverkare av Nanocap, och även för att se om Nanocap skulle passa in i koncernens produktportfölj. Koncernen har för närvarande inte en renvattenprodukt för lab såsom Nanocap, och är därför intresserad av att expandera till denna marknad.

Mötena och demon gick bra. Intresset från företaget var stort. Tyvärr tar flygfrakten ut sin rätt på Nanocapen, även inuti den specialtillverkade fraktlådan. Nanocap är ett mycket känsligt labbinstrument och behövde en del service innan den fungerade som tänkt. Skador åtgärdades lätt och prestigeförlusten begränsades.